محافظت از اسناد word
برای این کار مراحل زیر را انجام دهید:
مرحله اول: به سربرگ Review رفته و روی گزینه Restrict Editing کلیک نمایید(تصویر1) تا کادری با همین نام در سمت راست محیط نرمافزار ظاهر شود (تصویر2).
تصویر1
تصویر2
مرحله دوم: در کادر ظاهرشده، سه گزینه وجود دارد که در ادامه با ویژگیها و کاربرد هر کدام آشنا میشوید:
1- Formatting restrictions: تیک زدن این گزینه باعث میشود قالببندی و فرمتهای اسناد شما محافظت شود (تصویر3).
حال اگر بخواهید فقط استایل های دلخواهتان را محدود کنید، میتوانید روی گزینه «Settings» کلیک کنید و در کادر ظاهرشده، ابتدا تیک گزینه «Limit formatting to…» را فعال نمایید؛ سپس تیک استایل هایی که نمیخواهید محافظت شوند را بردارید (تصویر4).
تصویر3
تصویر4
نکته: در پایین کادر انتخاب استایل ها سه گزنه وجود دارد که شما میتوانید روی دکمه All کلیک کنید تا تیک همه گزینهها فعال شود. با این کار تمام استایل ها محافظت میشوند؛ همچنین با انتخاب Recommended minimum، فقط استایل هایی که لازم و مهم هستند محافظت میشوند؛ حال اگر میخواهید تمام استایل ها از حالت حفاظت شده خارج شوند، روی دکمه None کلیک کنید تا تمام تیکها غیرفعال شوند.
2- Editing restrictions: با تیک زدن این گزینه و انتخاب گزینه دلخواه در کادر کرکرهای، میتوانید محدودیت ویرایش اسناد خود را تعیین کنید. گزینههایی که در این کادر کرکرهای قرار دارند به ترتیب زیر میباشند (تصویر5):
تصویر5
No changes: با انتخاب این گزینه، سند شما به طور کامل محافظت میشود. به این معنی که با انتخاب این گزینه و پس از ذخیرهسازی، اسناد شما دیگر قابل ویرایش نخواهند بود و هیچگونه تغییری در اسناد شما اعمال نخواهد شد.
Tracked changes: با انتخاب این گزینه، میتوانید قسمت دلخواهی از سند خود را محافظت نمایید.
Comments: جهت محدود کردن ویرایش توضیحات اسناد، این گزینه را انتخاب کنید.
Filling in forms: اگر سند شما دارای فرم است، با انتخاب این گزینه، کاربران قادر به ویرایش و تغییر در فیلدهای فرم شما نخواهند بود.
3- Start enforcement: با استفاده از این گزینه میتوانید برای کاربرانی را که مجاز به ویرایش سند شما هستند، رمز عبور تعریف کنید. برای این کار کافی است روی گزینه «Yes, start Enforcing protection» کلیک کنید (تصویر6) تا کادر مربوطه ظاهر شود. در این کادر میتوانید برای هر کدام از کاربرانی که مجاز به ویرایش سند شما هستند، رمز عبور قرار دهید. (تصویر7).
تصویر6
تصویر7
نکته: این آموزش بر مبنای وورد 2013 تهیه شده است؛ ولی تقریباً مراحل دسترسی و کار با آن، در تمام آفیس ها به یک صورت است.
نکته2: این آموزش به صورت کلی میباشد ولی به زودی آموزش کاملی را به صورت عملی و با ذکر جزئیات در مورد نحوه محافظت از اسناد آفیس را در وبلاگ قرار خواهیم داد.
نویسنده: ناصری
منبع: پی سیاید
ایمیل: Pcaid2013@gmail.com
:: موضوعات مرتبط:
آموزش آفیس ,
word ,
سایر نرم افزارهای آفیس ,
,
:: برچسبها:
جلوگیری از تغییر متن در وورد ,
آموزش ,
آموزش آفیس ,
آموزش وورد 2013 ,
آموزش فارسی آفیس 2013 ,
جلوگیری از ویرایش فایل وورد ,
جلوگیری از تغییر متن در ورد ,
محافظت از اسناد در آفیس ,
آموزش قرار دادن رمز برای فایل word ,
محدود کردن ویرایش متن در وورد ,